Modalitati de plata online

Da, este adevarat - Paypal in Romania!

Paypal in RomaniaCel mai mare site care se ocupa cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani ofera romanilor, din septembrie 2007, posibilitatea realizarii transferurilor de bani catre/dinspre utilizatori ai aceluiasi site, precum si plata produselor achizitionate de la sute de magazine online care accepta PayPal. Pe site-ul oficial Paypal putem analiza lista cu toate tarile in care se poate realiza transferul de bani. Paypal in Romania ofera posibilitatea retragerii de bani. Putem observa alte tari din care se poate plati si din care se pot retrage bani. Romania se gaseste la categoria celor care pot trimite, ridica si extrage numerar. Viziteaza site-ul oficial aici.

Intrarea Paypal-ului in Romania va avea urmatoarele consecinte:

1) Urmeaza sa creasca increderea in romani la cumpararea de pe site-urile straine.

2) Va creste concurenta pe piata comertului electronic din Romania.

3) Utilizatorii romani pot cumpara si vinde pe eBay.

Comunicatul de presa pentru introducerea Paypal-ului in Romania:

 

La aniversarea a doi ani de e-commerce romanesc DotCommerce aduce PayPal in Romania !

Bucuresti, 24 Februarie 2006 - LA MULTI ANI comertului electronic romanesc ! Pe data de 24 februarie 2004, o data cu prima tranzactie efectuata online prin intermediul unui card de credit/debit, s-a nascut comertul electronic in Romania.

DotCommerce a asistat la nasterea acestuia si a procesat printre primele tranzactii. Considerindu-ne responsabili de cresterea si educarea acestui „copil minune” , alaturi de magazine virtuale, banci, organizatiile emitente si procesatoare, am sustinut si ne-am implicat constant in dezvoltarea comertului electronic romanesc in ultimii doi ani sub logo-ul „E-commerce Easy”.

Pina in luna Ianuarie 2006 DotCommerce Romania a inrolat pentru serviciul de acceptare plati pe card un numar de 261 de comercianti. Din acestia 193 sunt deja activi si proceseaza online, restul fiind in proceduri de implementare si/sau testare a aplicatiilor.

Acesti doi ani nu au fost usori pentru nici un jucator implicat. Atat bancile si procesatorii, cat si magazinele online au facut eforturi insemnate in implementarea acestei noi metode de plata. Jurnalistii au meritul de a fi prezentat corect, constant si coerent dezvoltarile si starea existenta. Organizatiile internationale emitente de carduri si-au dat silinta sa educe si sa ajute piata romaneasca. Rezultatele au inceput sa apara si deja comertul electronic este considerat „copilul minune” al celor doua industrii: IT&C si Finante-banci.
Cu ocazia implinirii a doi ani de la nasterea comertului electronic in Romania dorim sa multumim tuturor colaboratorilor nostri pentru ca ne-au fost alaturi si le uram „cat mai multe tranzactii online” .

DotCommerce aduce PayPal in Romania !

Cadoul aniversar al DotCommerce, la doi ani de la aparitia comertului electronic romanesc, il reprezinta posibilitatea acceptarii de plati prin intermediul binecunoscutului sistem PayPal de catre site-urile tuturor clientilor companiei. Astfel, magazinele virtuale partenere vor putea accepta plati din intreaga lume prin intermediul PayPal, beneficiind astfel de un modul alternativ de plata online recunoscut la nivel mondial.

PayPal-lider al solutiilor de plata online, ofera persoanelor fizice si juridice posesoare a unei adrese de e-mail, posibilitatea de a efectua si/sau primi plati online, usor, rapid si in deplina siguranta. Serviciul este construit pe structura financiara deja existenta a conturilor bancare si a card-urilor de credit/debit . Pentru a functiona in deplina siguranta,in timp real si la nivel global , PayPal ultilizeaza cel mai avansat sistem de prevenire a fraudelor (sistem proprietar).

DotCommerce Romania este prima companie procesatoare de carti de credit/debit in Romania si pe pietele Europene in dezvoltare, subsidiara DotCommerce LTD Boston. DotCommerce Romania este un payment gateway care ofera solutii de procesare on-line a platilor electronice atat pentru tranzactii B2B,B2C,C2C cat si B2G,G2B,C2G., folosind tehnologii de securitate de ultima ora , sustinute de o vasta experienta si profesionalism.
Mai mult decat atat, DotCommerce Romania este un provider de solutii complete de management al comertului electronic cu oferta deschisa la nivel mondial.